Український журналіст Костянтин Бідовий, відразу після відкриття з'їзду партії "Слуга народу" у київському ботанічному саду, звернувся до президента України Володимира Зеленського з вельми цікавим питанням.

Так, журналіст поцікавився, чому разом з "гідними" людьми на сцені стояв Михайло Радуцький. Опублікував відеозвернення сам журналіст на своєму YouTube-каналі.

"Ви люб'язно запропонували розкривати Вам очі, є момент, є момент який неможливо зрозуміти. Разом з гідними людьми на сцені перебував Михайло Радуцький. Михайло Радуцький, який довгий час очолював Департамент охорони здоров'я КМДА, був підручним Віталія Кличка. Людина, яка розпиляла зі своїм братиком Сашком Дамбровським кілька мільярдів київського бюджету", - тривожно запитав журналіст.

Нагадаємо, Зеленського благають добудувати величезний міст: заручник політичних ігор.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа з'їзд партії Зеленського "Слуга народу": онлайн-трансляція.

Знай.uа писав, кияни вимагають терміново звільнити Кличка: рішення мера загрожують життю людей.