Що означає ім'я Ірина

У імені давньогрецькі корені, воно означає "мир" або "спокій".

Який характер у Ірини

У дитинстві Іра дуже рішуча і самостійна. Вона обожнює проводити час з батьком і переймає багато його звичок. Іра дуже здібна і не докладає дуже надто зусиль для навчання. Крім того, вона ще й реалістка. Хоча їй можуть подобатися фантастичні романи, але вона не переживає за героїв книг і фільмів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Значення імені Ірина

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

На роботі Іра дуже відповідальна та комунікабельна. Ірині легко встановити контакт навіть з незнайомцями. З друзями вона веде себе вільно, але собі в суспільство добирає більше чоловіків, тому що жіноча компанія для неї занадто нудна. Ірина легко закохується, але голову не втрачає. Головне для неї - зберегти незалежність від чоловіка. Вона йому завжди віддана і вірна, але керувати Ірою не вийде.

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками: Анатолій, Андрій, Антон, Борис, Володимир, Владислав, В'ячеслав, Геннадій, Іван, Ігор, Климент, Лев, Мартін, Матвій, Святослав, Сергій, Степан, Тихон, Ярослав

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Аркадій, Валерій, Віллі, Давид, Данило, Денис, Дмитро, Омелян, Костянтин, Кузьма, Макар, Митрофан, Семен, Трохим, Тадей, Федот

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Знамениті Ірини:

  • Ірина Вільде – українська письменниця, депутат Верховної Ради УРСР 2-го скликання. Очолювала Львівську організацію Спілки письменників України (1965-1966рр.). Відома читачам завдяки повісті «Метелики на шпильках», романамі «Повнолітні діти» та «Сестри Річинські».
  • Ірина Волицька – театрознавець, режисер, кандидат мистецтвознавства (1992). Нац. премія ім. Лесі Українки (2002).
  • Ірина Бугримова — перша жінка-дресирувальниця хижаків.
  • Ірина Розанова — актриса театру і кіно.
  • Ірина Аллегрова — радянська і російська співачка, актриса, Народна артистка Росії.

Ірина Вільде

Листівки і поздоровлення з днем Ірини

Вийшла дівчинка Іринка,
Погуляти на хвилинку,
А на носик їй із неба,
Впала дощику краплинка,
Подивилась вверх Іринка,
Лиш малесенька хмаринка,
А на ній немов крупинка,
Ангел гарний як дитинка,
Й білий-білий мов сніжинка.
Він сказав: давай дружити,
Я буду тебе любити,
Завжди буду захищати,
При потребі помагати,
А сьогодні в іменини,
Я вітаю з днем Ірини,
Хай життя буде, мов казка,
Бо з тобою - Божа ласка!

З Днем Ангела Ірину я вітаю,
Всіх благ земних тобі я побажаю,
За душу людяну і простоту,
За добре серце й доброту,
Хай ангел тобі подарує натхнення,
А Бог - людське благословення!

Бажаєм тільки радості в житті,
Вітаємо тебе з Днем Ангела Ірини,
Хай ангел береже тебе завжди,
І йде з тобою по життю стежини!

Хай Іру нашу, ангел вберігає,
І в усьому, завжди, їй допомагає!
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала, багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.