На окупованій частині Донбасу група російських найманців втопила бойовиків "ДНР" у фекаліях. Причиною такої розправи стало те, що сепаратисти викрали і ґвалтували групою впродовж трьох днів жінку - дружину одного з путінських найманців.

Про трешові будні "руського міра" розповів російський найманець з Ростова-на-Дону Алекс Кугельманн на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Кугельманна, жінка зникла, коли відправилася до чоловіка на передову. Її розшукували три доба, але безрезультатно. Пізніше найманцям повідомили, що бачили, як її підвозила група бойовиків, а потім стало відомо, що в одному з притулків угруповання сепаратистів бачили побиту голу жінку, яка "повзала по подвір'ю".

Російські найманці вирушили туди, звільнили жінку, а ґвалтівників кудись відвезли.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Автор поста натякнув, що ті вже мертві – їх втопили в "гноєзбірнику", очевидно, маючи на увазі каналізацію...

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, окупований Донбас тоне у смітті, люди задихаються: путінські поплічники знущаються з людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Також Знай.ua писав, українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.