Стало відомо, що в ніч на суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Харків зіткнулися автобус і мікроавтобус. У наслідку аварії загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що жахлива ДТП сталася на ділянці траси в Полтавській області близько першої години ночі.

"На 277 км автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський між селами Білоцерківське і Коноплянка, 26-річний водій автобуса "СЕТРА 317" допустив зіткнення з мікроавтобусом "Фольксваген LT 35" під керуванням водія 1976 року народження", - розповідається в повідомленні.

В результаті аварії 44-річний пасажир мікроавтобуса загинув на місці події, а 31-річна пасажирка мікроавтобуса від отриманих травм померла вже в лікарні, водія мікроавтобуса з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Нагадаємо, що в селі Підгірне Пустомитівського району 8 серпня близько 7.30 ранку сталася аварія за участю мікроавтобуса "Форд Транзит".

Як повідомляв портал Знай.ua, вранці 9 серпня, в річку біля непальської столиці Катманду, впав автобус з пасажирами. Аварія сталася на шосе Притхви, приблизно в 50 км на захід від Катманду.

Також портал Знай.ua писав, що під Житомиром в Результаті зіткнення легковика і пасажирського мікроавтобуса постраждали 24 людини.