Чиновники назвали терміни та суму, яка необхідна для повного відновлення всіх автошляхів в Україні.

Щоб відремонтувати всі дороги в Україні, необхідно 10 років і 1 трильйон гривень.

Про це сказав глава Міністерства інфраструктури Володимир Омелян, - повідомляє "Радіо НВ", зазначивши, що наведені цифри є орієнтовними.

[quote author=""]"Зараз ми ремонтуємо по 5 тисяч

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ремонт дорожнього покриття

За словами Омеляна, питання ремонту доріг можна вирішити за умови стабільного фінансування "не на один рік, а багато років вперед".

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

ремонт дороги

До слова, нещодвно Кабінет міністрів України схвалив масштабну програму розвитку доріг місцевого значення. Зокрема, планується використання технології цементобетонного покриття, яке виробляється в Україні. Нову технологію почнуть застосовувати з нового сезону.

Нагадаємо, чому Велика кільцева вилізла боком столичному меру Кличку. Як зросла вартість будівництва окружної дороги в столиці.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, будівництво об'їзної дороги навколо Києва вдалося, що дозволить у майбутньому розвантажити транспортну інфраструктуру міста.

Також портал Знай.ua писав, що дорога провалилась просто під ногами українців.