Українці у новій петиції просять президента ініціювати проведення грошової реформи, в результаті якої національною валютою України замість гривні стане американський долар, з'явилася на сайті президента Володимира Зеленського.

Про це пише "2000.ua".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

долар

"У зв'язку з нестабільністю національної валюти України просимо провести грошову реформу, замінивши національну валюту України гривню на більш стабільну — долар США", — йдеться в тексті петиції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

гроші

Дану петицію опублікували на офіційному сайті адміністрації глави держави 7 серпня. Станом на суботу, 10 серпня її підтримали близько 130 осіб. До закінчення збору голосів, як зазначено на сайті, залишається 90 днів, а для того щоб петиція надійшла на розгляд президента, за неї мають проголосувати щонайменше 25 тисяч громадян.

Додамо, українці у новій петиції просять президента Зеленськог у 70 разів зменшити зарплатн. глави правлінн НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва.

Нагадаємо, українцям розповіли, якою буде мінімальна та середня песія українців у 2020 році та від чого залежатиме розмір соцвиплат.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, хто у Києві може отримати найбільшу зарплатню.

Також портал Знай.ua писав, що експерти розповіли, чого чекати від долара у найближчі тижні.