Хмельниччині жінка вбила свою новонароджену дочку. Дитини, задушеного сміттєвим пакетом, правоохоронці знайшли в будинку горе-матері.

Трагедія трапилася в місті Нетішин. Жінка приховувала свою вагітність від чоловіка і родичів і не зверталася до лікарні, а коли сталися сутички – вирішила народжувати сама.

В "Швидку" зателефонували сусіди. Медики коли прибули на місце, виявили матір без дитини і повідомили в правоохоронні органи. Приїхали на виклик поліцейські виявили задушене немовля захованим за диваном.

"Дитина знаходиться за місцем її проживання, в кімнаті гуртожитку, запакований в сміттєвий пакет. Згідно з попереднім висновком експертів, було встановлено, що основна причина смерті дитини – це удушення", – повідомила інспектор сектору моніторингу Нетішинського відділення поліції Інна Чаховская.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сама мати стверджувала, що донька народилася уже без ознак життя. У поліції готуються оголосити матері підозра, зараз вона в лікарні під наглядом правоохоронців, а після виписки її відправлять у СІЗО. Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, роворят, що Великий може замінити Зеленського в "Кварталі".


Як повідомляв раніше Знай.uа, на мітингу в Москві освистали путінського пропагандиста, у росіян урвався терпець.


Також Знай.uа писав про те, що погода змусить українців плакати від щастя і розчарування.