В окупованому Росією Криму знайшли тіло чоловіка, пошуки якого тривали близько року. Страхітливу знахідку виявила мешканка села Красногвардійського району, яка знайшла людський череп, загорнутий у светр, у себе в городі.

Перелякана жінка одразу ж звернулася до правоохоронців. Поліцейські прибули на місце, оглянули грядки і виявилося, що там знаходиться труп чоловіка. За даними місцевої преси, з моменту смерті пройшло вже кілька місяців.

Поліція

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Загиблим виявився 36-річний житель цього ж села, який зник майже рік тому.

За словами місцевих жителів, зразковою поведінкою загиблий не відрізнявся, так як зловживав спиртними напоями.

Варто відзначити, що чоловіка шукали по всій країні. Останки передали на експертизу, яка покаже, як він помер.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Житомиром BMW протаранив пасажирський автобус: пожежа, калюжі крові, десятки постраждалих.

Також портал Знай.ua писав про різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.