Поліція Новокузнецького району розбирається в історії, результатом якої ледь не стала смерть 5-річної дитини. Дівчинка невдало провела час зі своїми однолітками і опинилася на лікарняному ліжку. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Life Shot.

"5-річну дівчинку з пороком серця ледь не спалили живцем в Новокузнецьку. Її подружки бавилися з запальничкою на вулиці і випадково підпалив на малій сукню. Одяг спалахнув вмить", - йдеться у повідомленні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Брат Варі з дому почув її крики і побіг на допомогу. Потім покликав батька. Разом їм вдалося загасити полум'я. Дитину терміново повезли в лікарню. За словами медиків, у дівчинки було 80% опіків тіла. Зараз дівчинка в реанімації. Лікарі оцінюють її стан як украй тяжкий.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У якийсь момент діти вирішили пограти у паліїв і підпалили свою молодшу подругу запальничкою.Одна запальничка – і дитина спалахнула як факел. На щастя, полум'я вдалося збити. Самі піромани, не зрозуміли скоєного, швиденько втекли, залишивши обпалену подругу на рідних.

Нагадаємо, раніше українцям нагадали, як починалося справжнє пекло.

Також Знай.uа писав, що мало не згорів живцем: моторошна НП нажахала українське місто, врятувало лише диво.

Як раніше повідомляв Знай.uа, паралізований харків'янин ледь не згорів живцем, дім перетворився на крематорій: чекав смерті та молився.