Погода 13 серпня в Запоріжжі буде спекотною і ясною. На небі не очікується ні хмаринки, буде сухо.

Прогноз погоди у Запоріжжі та області у вівторок обіцяє бути дуже спекотним. Сьогодні вдень очікується ясна погода, вітер південний, помірний. Атмосферний тиск у межах норми. Геомагнітне поле спокійне.

За словами синоптиків, вранці очікується тепла ясна погода до +24 граус, вдень до +29 градусів, без опадів.

Крім того, з 14 серпня в Запоріжжі обіцяють невелике похолодання.

Нагадаємо, що NASA попереджає, що до нашої планети наближається гігантський астероїд, який за своїми розмірами перевершує єгипетську піраміду Хеопса.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, що в серпні, аж до 20 числа, українці зможуть спостерігати одне з найяскравіших космічних явищ – зорепад Персеїди. який є інтенсивним метеорних потоком.

Також портал Знай.иа писав, що Україну чекає епідемія кору. Згідно інформації, з 28 липня по 9 серпня цього року випадки кору зареєстровані в Києві (41 хворий: 34 дорослих та 7 дітей), Київської (20: 17 дорослих та 3 дітей), Херсонській (18: 14 дорослих та 4 дитини), Хмельницькій (17: 9 дорослих та 8 дітей) та Волинській (15: 7 дорослих та 8 дітей) областях.