Масове отруєння людей сталося в селі Довжок Ямпільського району Вінницької області. Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, станом на 7:00 13 серпня в Ямпільської райлікарні перебуває 12 осіб.

Люди масово потруїлися під Вінницею.


Встановлено, що вони 9 серпня вони вживали їжу на території Хрестовоздвиженського храму, де перебувало 70 осіб. Проводиться комплекс протиепідемічних заходів. Попередній діагноз - гострий гастроентероколіт.
Зараз у селі працює міжвідомча група. Фахівці з'ясовують, що саме могло стати причиною отруєння.

Зараз постраждалі перебувають у лікарні.

Беруться проби продуктів, що перевіряється, не були носіями інфекції ті, хто готував страви. У Вінницькій області це вже третій випадок масового отруєння людей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нагадаємо, що в ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.

Як повідомляв портал Знай.иа в той час, як більшість батьків зараз готують дітей до школи, мешканцям гуртожитку на Польовій 19/8 доводиться якось виживати в умовах середньовіччя.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві 10 серпня, відразу кілька власників квартир будинку зврнулись до поліцейських. Виявилося, що за адресою Харківське шосе, 19а і 19б орудував у квартирах невідомий чоловік.