В Укрзалізниці шокували, скільки інвентарю вкрали із вагонів українці. Станом на середину серпня з пасажирських поїздів викрали інвентарю на загальну суму близько 400 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба державної компанії.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Там у повідомленні компанії йдеться, що загалом з пасажирських поїздів викрали 6,9 тисячі одиниць інвентарю, зокрема 2417 рушників, 957 простирадл, 638 ковдр, 360 чайних ложок, 456 підстаканників, 875 наволочок та 180 ковдр.

"Постіль після себе можна не збирати, а ось привласнювати її, як і інші речі в поїзді, не можна в жодному разі", - повідомили у прес-службі компанії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У компанії кажуть: "Постіль після себе можна не збирати, але красти не треба".

Українці не визнають своєї провини і пропонують у коментарях порахувати у відсотках від загальної вартості речей, що видаються пасажирам.

"Може 400 тис це не так і багато. Скільки у вас вагонів пасажирських? 5000? Втрати від крадіжок 150 грн на вагон на рік? Підозрюю, що просто розбитися за рік стаканів і порватися простирадл має на більшу суму. І який взагалі сенс в публікації цієї інформації в такому вигляді? "Дивіться які ми бідні, а які пасажири погані"? - пишуть користувачі.

Нагадаємо, на київському вокзалі встановлять двері за 3 мільйони: Укрзалізниця "викупила" головну фішку Кличка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", державна компанія "Укрзалізниця" не перестає дивувати своїм сервісом та умовами, у яких їздять люди.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Укрзалізниця" нарешті вводить нову послугу, на яку чекали всі так довго.