Щодня тисячі українців користуються послугами залізничного транспорту. Державна компанія "Укрзалізниця" не перестає дивувати своїм сервісом та умовами, у яких їздять люди. Так, один із пасажирів показав, як добирався до свого пункту призначення.

Відповідний допис він розмістив у соціальній мережі Facebook, пише Херсон.net.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Завдяки Порошенку, Коболєву і Кравцовим ми так і будемо сидіти в злиденній Україні. Поки вони набивають кишені, а людей вони за людей не вважають. Не забувай про це на виборах 21 липня до ВР. Все залежить від тебе - в якій країні хочеш жити ти й твої діти! Європейський сервіс від "Укрзалізниці". Поїзд "Херсон-Львів". Головне, не забувати регулярно підвищувати тарифи"", - написав чоловік після користування послугами "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім цього, чоловік нагадав суми, які отримує очільник компанії Володимир Омелян.

"Річна зарплата глави "Укрзалізниці" Кравцова становить 9.5 млн. грн. P. S Земля виробляє достатньо, щоб задовольнити потреби, але недостатньо, щоб наситити жадібність", - додав пасажир.

Нагадаємо, що вагони "Укрзалізниці" розвалюються швидше карткових будинків: Омеляна тицьнули носом у самісіньке дно "реформ".

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця провела майстер-клас з хамства: "Хто тобі дав номер? Чого дзвониш?".

Також "Знай.ua" писав, що сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців.