"Укрзалізниця" часто вражає дикими умовами перевезення у вагонах поїздів і сервісом. Також, дуже часто пасажирів чекають "сюрпризи" на касах і в службу підтримки клієнтів. Про це повідомила українка Іра, яка хотіла купити квиток в спецвагоні для інвалідів. Те, з чим їй довелося зіштовхнутись просто шокує.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Не існує більш жахливого сервісу і поганих працівників, як на укрзалізниці. На жаль, довелося мати справу з цими недоработниками!! Зателефонувавши на довідку залізниці 15-05, для детальної інформації по покупці квитків в спец вагон для осіб з інвалідністю, там мені дали номер до чергового по вокзалу Семененко Максиму, де ця особа взявши трубку, хамовитим голосом говорить мені, хто тобі дав цей номер і чого ти сюди дзвониш? Кажу йому, що цей номер мені дали на довідкової-оператор !!! і мені потрібно дізнатися чи є квитки в спецвагон, він в свою чергу почав з'ясовувати між своїми працівниками хто посмів направити до нього. Не надавши мені жодної необхідної інформації я, слухаючи в телефон його невдоволення, кілька хвилин, як він кричить своїх підлеглих, чого я до нього дзвоню? трубку взяв наступний чоловік, який представився як пані Олару Тетяна і ще великим галасом до мене кричала хто я, і що я до них дзвоню, і хто мені дав їх номер. хоча 226-20-59 є вказаний на сайті укрзалізниці, ці люди напевно подумали, що я їм дзвоню додому і хочу від них інформацію! Кінець був такий, що ця дама, після довгих криків, сказала, що є квитки на поїзд. Тому, якщо вам не дай бог належить дізнатися інформацію для осіб з інвалідністю, то ви будете мати зіпсовані нерви, настрій і гіркий осад на душі"- поділилася дівчина.

В коментарях відразу відгукнулися українці:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ого, ніхр*на собі сервіс, то шизуха косить", "Все ще по-радянськи у нас", "Св*лота", "Так було, є і буде. Грубіянять жахливо", "Бидло, яке не на своєму місці"

Нагадаємо, що нещодавно в Дніпрі схопили дружка Кравцова: вимагав гроші за дивні послуги.

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" укладає договір на продаж електронних квитків за напрямком "Київ - аеропорт "Бориспіль" з компанією, яка має інтереси в Росії і окупованому Криму.