Укрзалізниця знову втрапила у скандал. Інцидент пасажир не став замовчувати та розповів на всю країну, яке пекло пережив у поїзді Рахів-Київ.

Про це написамв Микола Серебрянський на сторінці в Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловік повідомив, що з Закарапття аж до столиці пасажири їхали у вагоні, в якому зламався кондиціонер, температура була приблизно +34 градуси. До того ж вартість квитка у вагоні СВ склала близько 1600 грн.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Привіт 21 століття і адекватне ціноутворення. Європа близько, але совковий пекло, здається, набагато ближче", - пише розгніваний пасажир.

Користувачі мережі радять Миколі в таких випадках гарненько "трясти" провідника і діляться своїм негативним досвідом, отриманим в поїздках.

"Треба раз****вати провідника. Нехай викликає начальника поїзда. Зобов'язані надати нормальний СВ. Те ж саме можна робити і в купе. В т. ч. при непрацюючих розетках. При ціноутворенні квитків кондер в СВ включений за замовчуванням", - радить один з користувачів.

"Як мені це знайомо, брав купе і було позначено зірочкою наявність кондиціонера, ціна відповідно була вище звичайного купе, але кондиціонер не працював", - поділився своїм досвідом ще один коментатор.

"Інтерсіті Київ-Херсон, шість з гаком годин їзди, все WC закриті від початку до кінця маршруту, найближчий через кілька вагонів… Сервіс проте", - обурюється користувач соцмережі.

Нагадаємо, Укрзалізниця збирається знову підвищити ціни на пасажирські перевезення. Кравцов вже звернувся до влади з відповідним проханням.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців попереджають про обмеження руху потяга за популярний напрямком.

Також Знай.ua писав про те, що українці дали кілька порад міністру Омеляну, який ніяк не запустить свій "Гіперлуп".