У Вінниці, 12 серпня, на тролейбусній зупинці жінка похилого віку випала з тролейбуса та отримала важку травму голови. Як повідомляє інформаційна служба “Ситуаційний центр” Вінниці, пенсіонерка стала на сходи, які ведуть до салону, похитнулася та випала.

Наразі постраждала бореться за життя в реанімаційному відділенні міської лікарні.

У сюжеті Ситуаційного центру йдеться:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«За словами очевидців, під час зупинки тролейбуса, до салону зайшла жінка похилого віку. Щойно ставши на сходи, вона похитнулася назад та випала з тролейбусу.

Постраждалу було госпіталізовано до однієї з лікарень міста. Вона отримала важку травму голови та на даний час знаходиться в реанімації у важкому стані».

Як повідомляв Знай.ua у Одесі жінка врятувала пенсіонера, який страждав на втрату пам'яті.

Нагадаємо, як Знай.ua зазначав, з 13 серпня, через ремонтні роботи, рух по запорізькій дамбі буде обмежено. Всім, хто планував їхати з Дніпра до Азовського моря, варто передбачити новий маршрут.

Нещодавно львівян шокувала жінка, яка за повідомленням Знай.ua, "провітрювала" немовля у відкритому вікні сьомого поверху.