До початку навчального року всі запорізькі першокласники повинні бути щеплені. Відповідно до календаря профілактичних щеплень, затвердженого МОЗ діти 6-річного віку повинні бути вакциновані двома дозами від кору і краснухи, паротиту; п'ятьма дозами вакцини від дифтерії і правця; п'ятьма дозами від полиомелита, повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

До навчального року залишилося два тижні.

Эпидемилогическая ситуація в місті стабільна, за останній тиждень в регіоні зафіксовано 7 випадків захворювання на кір, а з початку року 857 випадків.

Також медики заявляють, що в Запорізькій області є всі необхідні вакцини.

Місцеві медики заявляють про те, що всі щеплення є в наявності.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров'я України заявили про масштабну спалаху кору з початку навчального року. Згідно інформації, з 28 липня по 9 серпня цього року випадки кору зареєстровані в Києві (41 хворий: 34 дорослих та 7 дітей) та Київській (20: 17 дорослих та 3 дітей).

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.