Днями у Центрі соціальної підтримки дітей "Довіра", що в Дніпрі, педагогів засікли на знущанні із вихованців - методи "виховання" шокували усю Україну.

Подробиці шокуючої історії повідомляють місцеві ЗМІ.

Так стало відомо, що 2-річну дівчинку, яка знаходться у закладі, прив'язали до стільця - спіймані на гарячому вихователі пояснили цей вчинок "педагогічними заходами".

Як було встановлено, чоловік прийшов в установу, щоб провідати дитину, над якою він оформляє опікунство. У сусідній групі він побачив маленьку дівчинку, яка була прив'язана шарфом до стільця. На всі питання чоловіка йому відповіли, що дівчинка заважала педагогам, тому її покарали за погану поведінку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами шокованого очевидця, він намагався пояснити виховательці, що це негуманні методи. Тим не менш, у жінки це не викликало докорів сумління. Не налякала співробітників інтернату навіть загроза викликати співробітників правоохоронних органів. Коли чоловік спробував зняти знущання над дитиною на телефон, педагоги завадили йому це зробити.

"Я регулярно чую, як тут всі кричать на дітей, але цей інцидент став останньою краплею. У них навіть не виникає жодних підозр, що вони щось роблять не так, і відчувають себе дуже вальяжно",- каже чоловік.

Він викликав на місце співробітників патрульної поліції, а ті в свою чергу - ювенальну превенцію. Попередньо, дитина не отримала тілесних ушкоджень. Правоохоронці прийняли заяву за даним фактом і будуть встановлювати всі деталі.

Нагадаємо, в Ужгороді співробітники правоохоронних органів розслідують справу, пов'язану з насильством над дитиною. Найімовірніше, дитину ледь не покалічила його прийомна мати.

Відомо, що жінка усиновила хлопчика. Але незабаром його забрали в лікарню. Медичні працівники виявили у хлопчика жахливі шрами. Було відкрито кримінальне провадження, в результаті справу передали в суд.

Як повідомляв раніше Знай.ua, п'ятикласниця мелітопольської школи-інтернату "Гармонія" написала заяву з проханням не відпускати її додому.

Також Знай.ua писав про те, що через займання будинку в селі Червоноблагодатное Горностаївського згоріли двоє дітей: хлопчику було п'ять років, його сестричці сім.