Так, на цьому тижні майже на всій території України прогнозується справжня літня погода. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Варто відзначити, що дощова погода очікується тільки у Львівській та Волинській областях.

У четвер, 15 серпня, опади пройдуть на заході (крім Львівської, Волинської та Рівненської областей), але дощі будуть короткочасні. До того ж, мокро буде на півночі, а також в Черкаській і Кропивницькій областях. На решті території очікується суха, але все-таки хмарна погода.

Слід підкреслити, що прохолодніше всього в цей день буде саме на заході: від +20 до +24 тепла вдень і +13... +16 після заходу сонця. Знизитися температура і в північних регіонах країни: +23... +27 (+21... +23 на Київщині) в денний час доби і +14... +16 вночі.

В інших же регіонах країни збережеться спекотна погода: +30... +34 вдень і +17... +20 градусів тепла вночі. В Одеській області вночі буде +19... +21.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У п'ятницю, 16 серпня, літню спеку з південного сходу просунеться углиб до центру і заходу України і принесе туди температури до +30 ... +31. Разом з цим в деяких регіонах західних областей країни можливі грозові дощі.

Нагадаємо, що українцям розповіли про особливості свята і як його треба відзначати.

Як повідомляв портал Знай.ua, в середу 14 серпня 2019 року православні святкуватимуть перший Спас.

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині оголошено штормове попередження.