У вівторок, 13 серпня, в поїзді сполучення Рахів-Київ загинув чоловік. Про це повідомляється у прес-службі Нацполиции.

"Виїхавши на місце події, з'ясувалося, терпольчанин, 1956 року народження, помер у вагоні, тільки зайшовши туди. Лікарі бригади швидкої допомоги, які прибули на виклик, констатували смерть чоловіка", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причина смерті чоловіка буде названа після проходження судово-медичної експертизи.

Варто відзначити, що раніше ми писали про гучний скандал, який трапився з поїздом Рахів-Київ. Користувач Микола Серебрянський написав на сторінці в Facebook, що йому довелося пережити на дорозі справжнє пекло.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чоловік повідомив, що з Закарапття аж до столиці пасажири їхали у вагоні, в якому зламався кондиціонер, температура була приблизно +34 градуси. До того ж вартість квитка у вагоні СВ склала близько 1600 грн.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Нагадаємо, Укрзалізниця збирається знову підвищити ціни на пасажирські перевезення.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців попереджають про обмеження руху поїзда за популярними напрямами.

Також Знай.uа писав про те, що українці дали кілька порад міністру Омеляну.