У мережі показали свіжі фото річки Кальміус, яка протікає через окупований Донецьк. Українців у мережі нялкало те, що річка складається практично з побутових відходів, буквально вся у смітті.

Справжнє жахіття було опубліковано користувачами мережі Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Наш улюблений і "чистий" Кальміус — водна артерія Донецька, річка каботажного судноплавства. Фото Донецького полігону ТПВ, розташованого на березі р. Кальміус в селі Ларине. І все це несе за течією в красивий зоопарк і далі в Старобешевское водосховище..." - йдеться у підписі до знімків.

У мережі вже встигли прокоментувати забруднену річку.

"Це спеціальне загородження від натовських підводних човнів. Не пройдуть супостати!", "по зомбоящику сказали то все приватний сектор винен", "Кальміус завжди був качиним болотом", - пишуть під фотографіями.

Нагадаємо, ЗСУ завдали удару у відповідь: бойовики поплатилися за обстріл Мар'їнки.

Як повідомляв Знай.uа палаючий літак впав в Росії: сотні пасажирів негайно евакуювали.

Знай.uа писав, День Незалежності 2019: коли і де пройде марш захисників України, повне розклад.