Дивний випадок стався в одному з дворів у Запоріжжі. Там невідомі поглумилися над дитячим майданчиком.

І як дітям кататися на таких гойдалках?

Мешканці будинку, прийшовши на дитячий майданчик, побачили страшну картину. Скрізь розлита чорна смола: на гірках, лавочці і дитячих гойдалках. Мешканці будинку № 67 по вул. Героїв України просто нажахані, адже вони бояться за своїх дітей.

Смола навіть на лавці, сморід стоїть невимовна.

« Ми живемо в будинку за адресою Героїв України, 67. Близько року тому нам облили машинним маслом лавочку на дитячому майданчику. В середині липня цього року отруїли собаку теж на дитячому майданчику. А сьогодні вночі на тій самій лавочці растапливали смолу і залили все дитячі атракціони які нам поставив місто. Ми не знаємо що нам робити і що буде далі», - написали у нашу редакцію жителі багатоповерхівки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це не перший напад на двір і його мешканців.

Кому завадив дитячий майданчик, поки невідомо. Наразі встановлюються всі подробиці інциденту.

Кому завадили діти і майданчик поки невідомо.

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.