У вінницькому міському озері живе півсотні черепах. Мешканці міста милуються рептиліями, які виповзли погрітися на сонці з паркового озера.

Спека не втомлює цих рептилій, для них така сонячна погода суцільна насолода.

Мешканці фотографують тваринок і навіть роблять селфі.

Колись, розповідають мешканці, на «Черепаховому озері» жила велика черепаха понад 45 см у діаметрі. В 2011 році, у ході чищення озера її знайшли в мулі водойми.Через два роки біля озера облаштували велетенську квіткову клумбу у формі черепахи.

З настанням весни і літа черепахи гріються на сонечку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, як нещодавно чарівні і непізнані мешканці морів завітали до одеського узбережжя і порадували відпочиваючих на пляжі своїми іграми на воді.

Як повідомляв Знай.ua, вчені знайшли кістки ніг і плечові суглоби тварини і припустили, що його зріст сягав 160 сантиметрів, а вага — 80 кілограмів.

Також Знай.ua повідомляв, що мешканців Харкова налякали дивні ігри неадеквата на даху.