Більше жодних "Лексусів" та "Мерседесів", натомість - ЗАЗ та "Богдани". Так може виглядати майбутній автопар українських депутатів та чиновників.

Про це просять українці президента Володимира Зеленського у новій петиції, яку зареєстрували днями на офіційному сайті глави держави.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, наші народні обранці звикли до комфортних умов, елітного відпочинку та дорогих авто, якими зазвичай їдуть до роботи, у той час, коли прості українці змушені пітніти у переповнених вагонах метро та в маррутках без кондиціонерів. Однак ситуація може кардинально змінитися.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Україні запропонували позбавити народних обранців елітного службового автопарку і пересадити на громадський транспорт або на автомобілі вітчизняного автопрому, такі як ЗАЗ і "Богдан".

Петиція зареєстрована 12 серпня 2019 року і на даний момент зібрала 415 підписів. Для того, щоб її розглянули, необхідно набрати 25 000 голосів протягом трьох місяців. Всі бажаючі можеть підтримати дану петицію.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський збирається змінити формат майбутніх виборів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українцям показали, чим насправді володіє Ахметов.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський скоро має намір зустрітися з прем'єр-міністром Японії.