Синоптики повідомляють, що на выходны 17 і 18 серпня спека потихеньку почне спадати в південних і східних областях країни. У західних і східних областях країни прогнозують опади, в інших буде сухо і тепло.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У західних областях температура вночі +10...+15 градусів, вдень +21...+26. Під час дощу пориви вітру можуть піднятися до 10 м/с.

На півночі і в центрі країни метеорологи обіцяють суху та теплу погоду, вночі +12...+14 градусів, вдень +22...+24, без опадів. 18 серпня вітер може посилитися до 10 м/с.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У східному регіоні України ожидаютсяя дощі з грозами, пориви вітру до 10 м/с. Температура вночі опуститься до +14...+18 градусів, а вдень до +25...+28.

На півдні буде тепло, вночі +15...+19 градусів, вдень +24...+29 градусів. Можуть пройти незначні дощі.

У Києві температура вихідних буде коливатися в межах +22...+25 градусів. Опадів не обіцяють.

Нагадаємо, раніше Вінницю заполонили черепахи, "позіхають" і гріють панцирі на сонечку .

Також Знай.uа писав, що безжальна стихія ледь наробила біди в Україні, тремтіло все живе.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що люди плавають у нечистотах: на курорті під Запоріжжям гримить скандал, "Не вода, а букет болячок".