Вчора в Запоріжжі нахабний водій намагався «викинути» бідного пенсіонера з маршрутки. Сварка сталася через безкоштовний пільговий проїзд, право на яке мають пенсіонери.

Водій хотів викинути пасажира з маршрутки.

Неприємний інцидент стався 15 серпня близько 11 години ранку в транспорті за маршрутом №4. За словами очевидців водій агресивно поводився з пенсіонером, який зайшов в салон і запитав чи може проїхати безкоштовно за пільговим.

Відповідь водія обурила всю маршрутку. Адже маршрутник порадив річному чоловікові безкоштовно їздити на рейсовому автобусі. Водієві зробили зауваження, на яке він не відреагував. Згодом майже всі пасажири стали на захист літнього чоловіка, але той кричав і закривав усім роти.

Водій маршрутки напав на пенсіонера за безкоштовний проїзд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У соціальних мережах люди просто обурені вчинком нахабного водія.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.