У Вінниці міський суд ухвалив обвинувальний вирок злочинцю, який, разом із спільником, побили та пограбували чоловіка. Представившись працівниками поліції, злочинці змусили потерпілого сісти до їхнього авто, де, нанесли йому тілесні ушкодження, погрожуючи зброєю, протиправно заволоділи грошима близько 5,5 тис грн.

Пресслужба прокуратури Вінницької області повідомляє:

"Представлених стороною обвинувачення доказів виявилось достатньо для прийняття судом рішення про винуватість зловмисника у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 353, ч. 2 ст. 187 КК України та призначення покарання у виді позбавлення волі на строк десять років з конфіскацією майна, на чому і наполягала прокуратура під час судових дебатів".

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що на Львівщині брат ледь не вбив брата ножем.

Як повідомляв Знай.ua, як вінничанка зробила чоловікові харакірі, криваве убивство приголомшило всю Україну.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що адвокат Геннадія Дронова повідомив, що у справу може втрутитись Президент Зеленський.