Стали відомі подробиці гучної справи про вбивство жінкою свого співмешканця. Як повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду, підсудна каже, що вбивати п’яного агресивного співмешканця не планувала, він сам наткнувся на ніж, якого вона схопила для самооборони.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що 13 серпня апеляційна інстанція погодилась із вироком Немирівського райсуду, яким жінку засуджено до 5,5 років позбавлення волі.

«Я пропонувала чоловікові викликати «швидку», але він відмовився від медичної допомоги. Рана на животі була невеликою. Вранці йому стало гірше, але до лікарні іхати він не хотів. В «швидку» заводили практично силою”, - розповіла на суді жінка.

За словами адвоката підсудної, про відмову від оперативного втручання є розписка потерпілого. Тому, коли операцію все ж почали робити, було запізно, від пошкодження внутрішніх органів і внутрішньої кровотечі, які ускладнилися перитонітом чоловік помер. Засуджена запевняє, що часто зверталася до сільського голови і в поліцію зі скаргами на «домашнього тирана», але до адмінвідповідальності його притягнули лише раз.

На судовому засіданні жінка просила суд не карати її суворо, каялася у скоєному, і готова була до відшкодування моральної і матеріальної шкоди брату покійного, який має статус потерпілого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у Дніпропетровській області затримали росіянина, який був у розшуку за вбивство харків’янина.

Також Знай.ua повідомляв про те, як під час пожежі в селі Ковалівка Полтавського району знайшли тіла подружньої пари з ранами на шиях.

Нагадаємо, Знай.ua публікував про те, як у місті Чорноморськ, що в Одеській області відбулося загадкове подвійне вбивство. У обох жертв виявили сліди насильницької смерті.