Сьогодні, 14 серпня, Вінницький апеляційний суд погодилася з вироком місцевого суду, яким жительку Немирівського району було засуджено до п'яти з половиною років позбавлення волі.

Жінка нанесла несумісні з життям тілесні ушкодження своєму співмешканцю. Вінницький апеляційний суд повідомляє, що вбивця запевняє, що постраждалий сам натикнувся на ніж, коли вона схопила "зброю" для самооборони.

Відомо, що чоловік помер від ножових поранень у місцевій лікарні.

Знай.ua повідомляв, що в Одесі затримали чоловіка, який після невдалого пограбування скинув свою ексдружину з балкону.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як інформував Знай.ua, суд прийняв рішення провести комплексну психолого-психіатричну судову експертизу щодо Миколи Тарасова, який підозрюється в резонансному вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко в Одеській області.

Знай.ua також публікував страшну новину про те, як у Меліпотолі жінка звела рахунки з життям випивши отруту для садових шкідників.