На 40 тис. грн депутат здатний прожити. Майбутнім парламентарям вже пояснили, що за корупцію буде кримінал.

Про це сказав голова "Слуга народу" і майбутній спікер Андрій Разумков в інтерв'ю для журналу.

На питання "Майбутній депутат парламенту буде отримувати зарплату в 36-37 тис. грн, з доплатами - до 50 тис. грн - це справедливо?" Разумков відповів:

"Якщо чесно, то ні, вона могла б бути більше. Хоча це хороша зарплата на тлі мінімальної, але недостатня. Ми щойно йдемо до того, що є, наприклад, в Європі у депутатів - гідна зарплата і хороший соціальний пакет, тоді людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Це треба запитати у хлопчини із Запоріжжя (якою має бути зарплата у людини, щоб він не брав хабар. - ред.) За 40 тис. грн не купиш шестисотий Mercedes, але жити можна цілком гідно. Далі питання твоїх цінностей. Якщо ти крадеш,тебе і мільйонні заробітки не зупинять", - сказав глава президентської політсили.

Разумков додав, що вже пояснив депутатам своєї партії незамедлительность настання кримінальної відповідальності за корупцію.

Про зарплату спікера він сказав: "Десь під 50 тис. грн, і мені досить, я сформував собі матеріальну подушку за рахунок бізнесу. Переписав на дружину. Але можу говорити про це спокійно, тому що вона була одним з партнерів у нашому консалтинговому бізнесі, і сенсацій тут не буде".

Разумков замовив у ресторані філе дорадо зі спаржею за 385 грн і лимонад грепфрута за 89 грн.

Нагадаємо, невідомі атакували депутата просто посеред білого дня.


Як повідомляв раніше Знай.uа, фермери б'ють на сполох, такого низького врожаю не чекав ніхто.


Також Знай.uа писав про те, що попередник Зеленського пішов проти ДБР, вже збирає підписи.