У Вінницю з майстер-класом, “як не приспати туриста на екскурсії” завітав відомий на всю Україну блогер та екскурсовод з Чернігова, Ервін Міден.

Чоловіка запросили у Школу вінницького гіда, у якій впродовж п’яти днів тридцятеро екскурсоводів підвищували свою кваліфікацію.

У департаменті маркетингу міста та туризму Вінниці повідомили:

«З майстер-класу зіркового гіда з Чернігова Ервіна Мідена розпочався четвертий день літнього інтенсиву Школи вінницького гіда.”

Учасниці Школи слухали лекцію з посмішкою, адже Ервін повсякчас сипав жартами, дехто записував виступ на відео. Саме завдяки тому, що екскурсанти записували розповіді Ервіна на відео і викладали в інтернет, Міден і став зіркою-гідом.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв що нещодавно автобус з дітьми злетів у прірву, десятки жертв.

Як повідомляв Знай.ua Вінницю заполонили черепахи, "позіхають" і гріють панцирі на сонечку.

Також Знай.ua розповів про те, як 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко зі своєю дівчиною Владою Седан прогулявся по нічному Манчестеру.