Один із найбільших мобільних операторів України, компанія Vodafone, прийняли рішення відмови від сумнівної практики 4-тижневої тарифікації абонентів у всіх нових пакетах. Про це прес-служба оператора розповіла на офіційному сайті 15 серпня.

Викликане таке рішення розглядом з боку Антимонопольного комітету – до кінця незрозуміло. Однак у самій компанії поспішили назвати його своїм ключовим маркетинговим перевагою, дещо самовпевнено заявивши, що «31 день у місяці буває тільки у клієнтів Vodafone». Це, зрозуміло, деяке перебільшення. Мало того, що повноцінні тарифи на місяць є і у інших операторів, а місяць у будь-якого жителя планети складається зовсім не із 4-х тижнів. Так ще і зміна торкнуться далеко не всіх абонентів.

Слід сказати, що неакуратні абоненти, котрі воліють не витрачати час на вивчення обновлених оператора, і до зміни графіка внесення абонплати перебувають не в найкращих умовах. Приміром, підключені до архівного RED Extra S кожні 4 тижні платять Vodafone по 100 грн. Тобто за рік, з урахуванням порядку тарифікації, послуга їм обходиться в 1300 грн. За ці гроші оператор щомісяця надає їм 5 ГБ інтернету, внутрішній безліміт, 75 хвилин на дзвінки «чужим» операторам і 25 хвилин – на дзвінки за кордон.

Нагадаємо, ось як живуть найближчі люди президента.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа, Лобода засвітилася в компанії MARUV посеред райського Монако.


Також Знай.uа писав про те, що подробиці зухвалого нападу.