Через так звані “жарти”, про замінування магазину 21-річний хлопець може потрапити за ґрати. Як повідомляють у Немирівській прокуратурі, що на Вінничині, за фактом неправдивого повідомлення про замінування здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України.

Досудове розслідування встановило, що житель Гайсина, бажаючи припинити роботу місцевого магазину "Каштан", вирішив зробити завідомо неправдиве повідомлення про вибух.

Юнак здійснив дзвінок зі власного мобільного телефону до оператора лінії "112" та, не називаючи себе, повідомив диспетчеру, завідомо неправдиву інформацію, про підготовку вибуху через замінування приміщення магазину "Каштан".

Після проведення необхідних слідчих дій, отримання висновків експертиз, “жартівнику” тепер буде не до жартів, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Київське Дніпро перетворилося на помийну яму.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як писав Знай.ua, найкрасивіший чоловік став харківським ментом.

Також Знай.ua повідомив, що у Львові 22-річний чоловік пограбував крамницю та відібрав у дитини велосипед.