Українців розчулили нові фото з Донбасу. Але не трагічні - а милі. Навіть в умовах війни українські герої зназодять місце ніжності та піклуванню про братів наших менших.

У мережі були опубліковані фотографії військовослужбовців української армії на передовій з домашніми улюбленцями – котами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Знімки у себе в Twitter-акаунті опублікував користувач "Конопляний Джмелик".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, на одному зі знімків дівчина у військовй формі тримає на руках зовсім маленьке кошеня.

А на другомуфото військовослужбовець гладить трішки більшого котика, а на третьому тварина просто відпочиває на дерев'яних дошках десь в окопах в той час, як над головами свистять кулі ворога.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Бойові котани", - жартівливо прокоментували фото українці.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" відновила сполучення з Донбасом. Українцям назвали онолаені маршрути.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі помитили десятки одиниць бойової техніки окупантів. Про "тишу" тепер навіть мови не йде.

Також портал Знай.ua писав, що українцям нагадали, як починалося справжнє пекло, "заснули назавжди 12 відважних синів".