З'явилися дуже радісні новини для українців, які проживають в східних регіонах країни. Стало відомо, що на ділянці Маріуполь – Південно-Донбаська – Волноваха відновлено залізничне сполучення, яке було припинено з 2014 року.

Відомо, що над відновленням перевезень спільно працювали "Укрзалізниця", штаб ООС та Донецька облдержадміністрація. В результаті змогли запустити чотири приміських поїзда і повернути сполучення між прифронтовими населеними пунктами.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Таким чином, з 4 серпня розклад руху поїздів виглядає наступним чином:

Поїзд № 6162 Маріуполь - Південнодонбаська вирушить зі станції Маріуполь о 5:25, а прибуде на станцію Південнодонбаська о 7:50.

Поїзд № 6105 повідомленням Південнодонбаська - Маріуполь буде слідувати зі станції Південнодонбаська о 8:05, приїде на станцію Маріуполь о 10:39.

Ще один поїзд № 6108 Маріуполь - Південнодонбаська буде відправлятися з Маріуполя о 17:19, прибувати на станцію Південнодонбаська о 19:50.

Поїзд № 6181 Південнодонбаська - Маріуполь відправиться від станції Південнодонбаська о 20:05, у Маріуполь він прибуде о 22:33.

Нагадаємо, киян прокатают під вітрилами, новий річковий маршрут вже на старті: прощай, душогубка в метро.

Як повідомляв Знай.uа лотерея з забігами від МАУ змусила українців битися в істериці: "Ой, ви запізнилися".

Знай.uа писав, Укрзалізниця вразила "блювотною" білизною, у пасажирів питання до Кравцова: "Воно завжди таке".