Чоловік, який прибирав у своєму дворі, знайшов найнебезпечнішого отруйного павука. Відео, що це підтверджує, з'явилося на одному з YouTube-каналів. Як виявилося, це була самка чорної вдови, що сиділа поруч з трьома коконами.

Самка чорної вдови дуже небезпечна, у її укусі - отрута.

Ці павуки дуже небезпечні і живуть поодинці, зустрічаються один з одним тільки для спарювання. Укуси чорної вдови викликають хворобливий стан і характеризуються вкрай болючою судомою м'язів живота. Можлива блювота, рясне потовиділення, спрага.

Після укусу, потерпілого потрібно негайно доставити у лікарню, так як кожна хвилина на рахунку – при швидко наданій медичнії допомозі людину можна врятувати.

При укусі комахи потрібно надати потерпілому першу медичну допомогу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.