Експерти розповіли про міфи, які можуть зіпсувати вашу літню відпустку. Прочитайте це перш ніж відправитися на море.

1. Солодкі запахи не приваблюють комах. Комахи летять не на запах, а на потрібну їм кров, кількістю вуглекислого газу, молочної кислоти або алкоголю в крові.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

2. Під кондиціонером не можна застудитися. Грип - це вірусна інфекція, на яку не можуть вплинути ні вітер, ні дощ, ні кондиціонер.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

3. Акул не приваблює менструальна кров. Плавання у воді при наявності відкритих ран збільшує ризик потрапляння інфекції, але хижаки через це на вас не нападуть.

4. Не варто готуватися до літа в солярії, адже так ви значно збільшуєте ризик захворіти на меланому та рак шкіри.

5. Варто їсти фрукти з насінням, адже в них міститься багато витаминів.

6. Влітку виробляється багато ендорфінів. Це пов'язано з підвищеним потовиділенням. Всього півгодини перебування на природі стабілізують тиск і знижують ризик депресії.

Нагадаємо, нові ціни на овочі посадять харків'ян на кремлівську дієту.

Як повідомляв портал Знай.uа, трагічна загибель спіткала українську артистку після відпочинку.

Також Знай.uа писав про те, синоптики порадували прогнозом на вересень.