На Вінничині, у Липовці поліцейські та співробітники СБУ затримали торговця зброєю. 17 серпня у Липовці на площі неподалік автостанції, правоохоронці затримали 39-річного зловмисника під час продажу пістолета «Unique» з чотирма набоями до нього.

“Під час огляду у затриманого вилучено 13 тисяч гривень, які він отримав за вогнепальну зброю”, — пвідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Наразі правоохоронці направитли пістолет на експертизу, щоб визначити його походження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Злочинця очікує ув’язнення до 7 років. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що блогер Михайло Шнайдер зворушив українців історією про канадського поліцейському з великим серцем.

Як повідомляв Знай.ua, 18 серпня під Сумами в переповненому кафе відкрили стрілянину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Державне Бюро розслідувань підозрює співробітників поліції у приховуванні інформації про підготовку злочину, у справі Сармата.