Продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін звернувся до Володимира Зеленського з проханням дозволити йому в'їзд на територію країни. Пост із зверненням Разін виклав на своїй сторінці в Instagram.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як пояснив Разін, він бажає відвідати солістку відомої в 1990-і роки групи "Фрістайл" Ніна Кірсо, яка з червня минулого року перебуває в комі після події інсульту. За словами продюсера, його не пускають на територію країни за вказівкою колишнього президента - Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Мене не пускають на Україну за вказівкою колишнього екс-президента Петра Порошенка. Володя, вона лежить у комі, але вона все чує, вона все відчуває. Тому я повинен обов'язково приїхати і відвідати Ніну. Будь ласка, благаю тебе, допоможи мені приїхати в Полтаву", - попросив Разін у пості.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін раннє заявив, що померлого російського співака Кирила Толмацкого, відомого як Децл, могли отруїти.

Разін сказав, що знав артиста з дитинства. Продюсера здивував той факт, що його помічники залишили його одного, коли музикантові стало погано.

Нагадаємо, Андрій Герус розповів про новому уряді.

Як повідомляв раніше Знай.uа у Карпатах сталася жахлива ПОДІЯ.

Також Знай.uа писав про те, що туристів не встигають евакуювати.