Колись популярне курортне містечко Україна – Трускавець перетворилась на місто-примару. В мережі показали занедбані готелі, в яких ще три десятки років тому відпочивали працівники бюджетної сфери. Проте зараз ці колись популярні місця мають вигляд, як залишені будівлі міст Прип'ять та чорнобиль після катастрофи.

Про це пише "ТТ-Інфо".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

занедбані санаторії Трускавця

Відповідні фото на своїй сторінці в Facebook опублікував український військовий Анатолій Штефан, з позивним "Штірліц", з підписом:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мальовничі місця у Трускавці нагадують Чорнобиль. Коли в цьому санаторії відпочивали сотні людей, а зараз …".

покинуті будівлі

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, на популярному курорті в Одесі відпочинок ледь не став трагедією для маленької туристки. Батьки залишили доньку у воді, а самі пішли плавати в море.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Миколаєві в Ингульском районі на пляжі перехожі завадили насильникові поглумитися над 20-річною дівчиною.