У декількох районах Вінниці припинять подачу води. “Вінницяоблводоканал” зазначає, що це пов’язано із профілактичними ремонтними роботами.

З 22:00 20-го до 23:00 21-го серпня заплановано профілактичні ремонтні роботи по зупинці водопровідної насосної станції №2. У зв’язку з цим буде тимчасово припинено водопостачання і без води залишаться райони: Вишенька, Поділля, масив Князів Коріатовичів, Сабарів, Миколаївський, Барський, с. Пирогово, Агрономічне, Зарванці, Шкуринці та Стрижавка.

Якщо детальніше, то в окремих мікрорайонах водопостачання припинять на деяких вулицях: вул. Князів Коріатовичів (від вул. М. Оводова до вул. Р. Скалецького), вул.Магістратська (від вул. Л.Українки до вул. Хмельницьке шосе), вул. Генерала Арабея (від вул. Л. Українки до вул. Хмельницьке шосе)

“Вінницяоблводокнаал” просить із розумінням поставитись до необхідності проведення профілактичних робіт та забезпечити мінімальний запас води для побутових потреб.

Як повідомляв Знай.ua сьогодні Киянам доведеться сидіти без води, терміново робіть запаси.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у серпні зміниться ціна на газ.

Також, Знай.ua розповів, що запоріжців роками "нагрівали" на комуналці.