"Нафтогаз" збирається знизити ціну на газ для населення на 265 гривень за тисячу кубометрів.
Про це повідомили у прес-службі НАК "Нафтогаз".
Таким чином, після здешевшання кінцева вартість з урахуванням транспортування та постачання споживачам складе 4640 гривень за тисячу кубів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дане рішення було прийнято Кабінетом міністрів.
Ціна на газ у серпні складе 4640 гривень за 1000 кубічних метрів. Це на 265 гривень менше, ніж було в липні – тоді ціна на газ для населення становила 4905 гривень.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще
У зв'язку з цим, українцям вже показали бланк заяви на перерахунок плати за газ з 2016 року.
Громадянам радять звернутися з заявою, щоб здійснили перерахунок.
У загальній складності з квітня цього року ціна, за якою "Нафтогаз" продає газ для потреб населення та інших захищених споживачів (ПСО), знизилася на 25,4%.

"Постанова Уряду передбачає, що Нафтогаз для визначення ціни газу за ПСО аналізує 4 показника - ціна для комерційних споживачів за минулий місяць, дані МЕРТ за середньої митної вартості газу за минулий місяць, середньозважену ціну на українській енергетичній біржі, і ціну за урядовою постановою № 867 від 19 жовтня 2018 - компанія вибирає з них найнижчу. Найменшою виявилася ціна на українській енергетичній біржі - за нею і була визначена вартість газу на серпень", - додали в компанії.

Нагадаємо, доки українські пенсіонери рахують останні копійки, права рука глави уряду Розенко відпочиває з коханкою на елітному курорті.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців попередили про вимкнення газу. Хто залишиться без блакитного палива на більш, ніж тиждень.

Також Знай.ua писав про те, що жителів Київщини попередили про проблеми водопостачання через нестачу води в річці.