В мережі показали, як віце-прем'єр України Павло Розенко відпочиває з нареченою Оленою-Христиною Лебідь на дорогому морському курорті в Грузії. Фотографіями парочки поділився з користувачами український юрист і блогер Михайло Шнайдер у соцмережі Facebook.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що ці фото виклала наречена самого Розенка в одній з соцільних мереж. Шнайдер неероятно обурений таким станом справ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

"Поки українські пенсіонери рахували останні копійки, Павло Розенко, зі своєю подругою, вирушив до Грузії, на фешенебельний курорт. Як все таки був правий, геніальний Віктор Гюго. Рай багатих, дійсно створений з пекла бідних" - прокоментував подію Михайло.

В коментарях українці не приховували свого обурення:

"Просто край", "Так завжди було, є і буде. Кому в якій родині пощастило народитися", "Рабовласник пенсіонерів", "Вибрали? Або воно з Марса прилетіло", "Член команди Порошенка за якого проголосувало 9 відсотків населення", "Які вони мерзенні", "Це просто прокляття і порча в одному місці", "Як Бог вміло парує! Одна рожа гідна іншої!", "Так, аферисти в мережі", "Аферисти в морі", "Знайшли один одного, два крокодили".

Нагадаємо, що регіт Розенко і його нареченої змусив українців тремтіти з відрази.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена-Христина Лебідь показала фото, якими продемонструвала, що відправляється з Розенком і друзями на відпочинок.

Також портал Знай.ua писав, що в червні Павло Розенко обійшов всіх міністрів за рівнем зарплати, яка склала 88,6 тисяч гривень. Саме такі дані наводить секретаріат Кабміну.