В КП «Водоканал» повідомили про нове підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення на другу половину 2019 року, повідомляється на офіційному сайті підприємства.

Ціни на воду зросли з геометричною прогресією.

Зростання тарифів вдарить по гаманцю кожного українця, але в «Водоконале» заявляють про те, що це вимушені заходи, так виріс:

  • тариф на електричну енергію, зокрема збільшення тарифу «Укренерго»;
  • зросли витрати на оплату праці та єдиний соціальний внесок, а також прожиткового мінімуму для працездатних громадян та розміру мінімальної заробітної плати.

Останній раз тариф на воду підвищували зовсім недавно, 1 червня, і нині городяни платять 13,236 грн/м. куб за водопостачання та 14,172 грн/м. куб, за водовідведення. Якщо скоригований тариф буде прийнятий, за водопостачання будуть брати 15, 038 грн/м. куб, за водовідведення – 17,199 грн/м. куб. Загальна вартість послуг, що надаються КП «Водоканал», складе 32,237 грн/м. куб, що 4,829 грн/м. куб більше, ніж зараз (нині 27,408 грн/м. куб). Суми вказані з урахуванням ПДВ.

Ціни на тарифи зростають, як гриби після дощу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.