Юрій Булавка, український льотчик, виступав на бойовому винищувачі СУ-27 в Гдині, Польща, на авишоу Gdynia Aerobaltik 2019. Його виступ визнали кращим пілотажем.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

19 серпня про це повідомила прес-служба Повітряного командування Центр.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Юрій Булавка пілот першого класу та підполковник 831 бригади тактичної авіації, під час свого 15-хвилинного виступу справив неабияке враження на глядачів своєю майстерністю. Він демонстрував на винищувачі фігури вищого пілотажу та професійну маневреність. Публіка підтримала українця гучними оплесками.

На міжнародних авіашоу це вже друга перемога поспіль Юрія Булавки. Минулого разу в липні цього року він показав кращий сольний пілотаж у Фейфорде, Великобританія, на винищувачі Су-27.

Нагадаємо, раніше український льотчик вразив майстерністю на авіашоу в Британії.

Також Знай.uа писав, що українська ас показав вищий пілотаж і став кращим Європі: відео блискучого польоту.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що армія США оснастить літаки і вертольоти лазерами: майбутнє вже настало.