За день на морі сталося чотири випадки на воді, які ледь не коштували людям життів, повідомляє ГУ ДСНС в Запорізькій області.

В районі пляжу бази відпочинку «Пересип», коли співробітники рятувальної служби на відстані приблизно 2500 м від берега, помітили двох чоловіків, яких на надувному матраці у відкрите море. Ними виявилися 37-річний житель Первомайська та 41-річний житель селища Петропаловка.

Надувний матрац міг коштувати відпочиваючим життя.

Пізніше на цьому ж пляжі у подібну ситуацію потрапили 30-річний і 39-річний чоловіки, яких на надувному крузі відносило у відкрите море. Рятувальники встигли побачити відпочиваючих і змогли витягнути їх на берег.

Ще два випадки, які могли коштувати відпочиваючим життя, відбулися на пляжі в районі бази відпочинку «Металург».

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Рятувальники встигли витягти з моря на матрассе 54-річного чоловіка з 27-річною жінкою. А пізніше на матрассе віднесло в море 48-річного чоловіка разом з 43-річною жінкою, мешканкою Дніпра. Але рятувальники встигли запобігти можливі наслідки.

Рятувальником ледве вдалося врятувати життя відпочиваючим.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.