Поліцейські провели рейд на території Комунарського та Шевченківського району на трасі Харків-Сімферополь, яка є улюбленим місцем «роботи» запорізьких повій.

Поліція затримала запорізьких повій.

«Стоїмо, працюємо, заробляємо» - відповідали жінки на трасі на питання співробітника поліції про мету їх перебування на трасі. А от яким саме способом заробляють, жриці любові уточнювали «інтимним».

У ході заходів було виявлено 10 повій, які працювали вздовж траси Харків-Сімферополь. Сексуальні послуги вони надають за 300-400 гривень.

наймолодшою жриці кохання 33 роки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

наймолодшою жриці кохання – 33 роки, самої вікової – 52.

Нагадаємо, що в Дніпрі хитра повія викрала Audi клієнта, поки він натягував штани. На місце події прибув наряд поліції.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.