У Вінниці, жінка після ремонту позбулася свого будівельного сміття прямо під Мури. Після ремонту у власній квартирі, жінка не обтяжувала себе думками, як позбулася будівельного сміття, і склала мішки та уламки дощок, попід паркан, яким огороджено Собор по вул. Мури.

Працівники Муніципальної варти повідомляють, що у центрі міста, на території загального користування громадянка вирішила позбутися будівельних відходів.

Тепер пояснить своє рішення в суді, за ст. 152 КУпАП її очікує адміністративне покарання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що українці заплатять, як за рідну маму: кому "світять" посилені штрафи за сміття.

Знай.ua повідомляв, що в Одесі сміттєвий скандал. Жителі будинку №53, що на проспекті Небесної сотні помітили, що сміття не вивозять, а спалюють неподалік.

Як раніше розповідав Знай.ua на Північному полюсі планети виявили часточки хімічних речовин, зокрема, пластику, гумових шин та лаку.