Наглядова рада "Райффайзен Банку Аваль" вирішив призначити новим головою правління банку Олександра Писарук, який з липня 2014 року до кінця 2015 року обіймав посаду першого заступника голови Національного банку України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

НБУ
НБУ

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Про це повідомляє майбутній народний депутат України від партії "Слуга народу" по 94 округу Олександр Дубинський у своєму Telegram-каналі.

Олександр Писарук

"Дуже дивне призначення... Головою правління "Райффайзен Банку Аваль" буде експерший заступник голови НБУ Олександр Писарук. "Писарук працював першим заступником голови НБУ у Гонтарєвої в 2014-2015 рр., прославився скандалом з крадіжкою рефінансу НБУ на 500 млн грн, виданого "Українським професійним банком", який в підсумку збанкрутував..." - повідомляє Дубинський.

Про це повідомило джерело в банку. Він стверджує, що нинішній голова правління банку Володимир Лавренчук не влаштовує кураторів австрійського "Raiffeisen Bank" в Україні через постійні прогули.

Нагадаємо, раніше підлеглі Рожкової і Смолія попалися на хабарах: "За*бали п*здити наші гроші".

Також Знай.иа писав, що Дубинський розкрив схеми розкрадання держбанків.

Ще портал Знай.иа повідомляв, що скандальна Рожкова втратила тепле крісло заступника голови НБУ: суд оголосив жорсткий вирок.