Новій владі від старої у спадок дістались "смотрящі", які курують "найсмачніші", прибуткові сфери економіки, зокрема банківську систему.

Про те, як розкрадаються держбанки, розповів Олександр Дубинський у своєму новому розслідуванні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дубинський розкрив історію про партнера Катерини Рожкової, яка є першим заступником Голови Нацбанку України.

Мова йде про Олексія Дідковського – керівника компанії "Естерс". Саме його називають "смотрящим" за проблемними актимвами Ощатбанку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Одна із оборудок яка пов'язана з "Естерс" і Дідковським, це продаж боргів групи компаній "Креатив", які потім були "дуже вдало роздеребанені". Олійноекстракційні заводи групи "Креатив", бізнес яких коштував мільярд доларів, через Ощадбанк і Укргазбанк виявився в олігарха Андрія Віревського.

Всім цим керував начальник департаменту управляння проблемних заборгованостей Ощадбанку Андрій Пожидаєв. Це людина Дідковського

Дубинський також зазначив, що саме Дідковський переводив у готівку гроші при націоналізації Приватбанку. Тому що платежі, які виводились через Нацбанк на юридичних радників, осідали на компанію "Естерс", вона ж виводила ці гроші на підставних осіб, які потім брали участь в аукціонах з придбання заставної нерухомості банків-банкротів у Фонда гарантування вкладів.

Вся ця схема досі діє і досі на неї ніхто не звертає уваги, зазначив Дубинський.

"При цьому Дідковський зі своїми партнерами давно і щільно сидить на російській стороні, тому що отримує гроші звідти, будучи юристом однієї з найкрупніших компаній РФ, яка тут контролює український аміакопровід, - цим ніхто не цікавиться", - додав Дубинський.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, скандальна Рожкова з НБУ повернула крісло через суд

Як повідомляв портал Знай.ua, міцна дружба Рожкової та Фурсіна не дає померти жебракові "Місто Банку".

Також Знай.ua писав, Дубинський розсекретив таємний шлях в "Слугу народу" Зеленського